Op deze pagina geven wij antwoord op uw meest gestelde vragen over BLOK21.

Levering:

Wanneer kan ik bestellen? 
U kunt dagelijks bestellen. Wanneer u voor 22:30 s´avonds besteld kunt u zelf een leverdag kiezen.
Wij bezorgen uw bestelling op maandag/dinsdag/woensdag en donderdag tussen 17:30-19:00 of op zaterdag tussen 10:00 en 13:00.

Wij hanteren een minimaal bestelbedrag van €25,- en een minimum bestelaantal bij een aantal producten. De minimale hoeveelheid staat aangegeven bij het product en wordt gehanteerd in verband met verse productie en het tegengaan van verspilling.

Welke leveringsmogelijkheden zijn er? 
BLOK21 bezorgd uw producten:
Vanaf € 25,- bezorgen wij gratis op Zuid-Beveland en een aantal plaatsen op Walcheren.
Vanaf € 125,- bezorgen wij gratis in de andere regio’s in Zeeland en West-Brabant.

U kunt uw bestelling ook afhalen van maandag t/m vrijdag (met uitzondering van woensdag) tussen 18:00 -19:30 op adres: Sloestraat 21, 4456AN in Lewedorp.

Houdbaarheid:

Hoe lang is vis of vlees houdbaar? 
Voor vlees geldt bewaring onder 4°C garandeert de vacuümverpakking een totale versheid van 5/6 dagen na ontvangst van de bestelling. Vis kan zo’n 3 dagen bewaard worden bij bewaring onder 4°C.  Voor gevogelte is dit vier dagen bij een bewaring onder de 4°c.

Vis en vlees kan tot zes maanden bevroren bewaard worden.

Assortiment:

Kan ik ook andere vlees en vis producten bestellen die niet op de website staan?
In overleg staan wij er zeker voor open om ook andere vlees-, vis-, of andere producten te leveren. U kunt hiervoor het beste een mailtje sturen naar info@blok21.nl

Waarom staat er bij elk product ca. ? 
Doordat al onze producten vers worden gesneden kunnen wij niet 100% het gewicht garanderen. Wij vermelden het gewicht dan ook onder een (ca.) circa gewicht.

BLOK21:

Hoe zijn jullie op de naam BLOK21 gekomen?
Wij wilden een persoonlijke bedrijfsnaam. Doordat Blok de achternaam van Peter is, en wij BLOK21 zijn opgestart toen Gabriëlle 21 was, en ons huisnummer 21 is vonden wij dit goed passen.

Waarom zou ik mijn vlees en vis bij BLOK21 kopen?
Doordat wij met korte lijnen werken kunnen wij slagerskwaliteit leveren tegen een supermarktprijs. ‘Just taste it’ en wij weten zeker dat je hier geen spijt van zal krijgen!

Wat is jullie KVK nummer?
Ons KVK nummer is: 75853876 verkregen op 18-09-2019.